Kies wat bij jou past

Het aanbod van Vibrants

Een traject start bij ons altijd met een uitgebreide intake waarin we samen kijken waar je nu staat in je leven en wat voor jou belangrijk is.

ProeftrainingStel een vraag

Gedachten bepalen

Hoe jij in het leven staat

Hoe jij de wereld ziet

Hoe jij naar jezelf kijkt

En dus ook hoe de wereld jou ziet. Gedachten lijken de show te runnen. Het is een illusie dat we controle krijgen over ‘dat stemmetje’ of deze het zwijgen op kunnen leggen. Later we vooral eerlijk kijken naar wat het ons zegt. Helpt het ons of laten we het los.

Want dat is het!

Creëer het leven dat JIJ wilt. Een krachtig leven vraagt verantwoordelijkheid en doorzettingsvermogen. Zelfs op de dagen dat motivatie niet levensgroot om je heen staat te springen.

Hoewel in de studio iedereen zijn eigen persoonlijke doelen heeft, herkennen ze elkaar in het proces van transformatie. Uiteindelijk wil iedereen hetzelfde: lichaam én geest versterken en daarmee het leven creëren. 

De kracht van training en coaching

Een krachtig lichaam is de basis van je fitte, vitale leven maar zonder een sterk fundament blijft resultaat uit. Daarom combineer ik eerlijke coaching met functionele trainingen.

Je hoort jezelf of anderen wellicht wel eens zeggen: ‘Zo ben ik nou eenmaal’ of ‘Oh echt, dat doe ik niet eens bewust’. Ben jij bereid om te kijken of deze woorden je écht helpen of dat ze je juist belemmeren in je groei, blijdschap, focus en ontwikkeling? En zo ja, ben je dan ook bereid te doen wat nodig is om die inzichten in actie om te zetten?

Bouw jouw fundament

Stap uit je positie als slachtoffer van de omstandigheden en ga leven vanuit levenslust, rust en neem de regie op leven terug.

De coaching geeft je inzicht in waarom je tot op heden nog niet de blijvende resultaten hebt gecreëerd die jij belangrijk vindt. Je mindset en acties moeten gaan matchen met je doelen. Zó ga je impact maken op jouw leven en de mensen om je heen.

Door de trainingen in combinatie met coaching ontstaat zo een krachtig fundament waarop je verder kunt bouwen en creëer je het leven zoals jij dat wilt.

Ik wilde de regie terug en een betere versie van mezelf worden

In december besloot ik dat er iets moest veranderen; ik voelde me niet meer in mijn kracht staan. Met name ontwikkelingen op mijn werk eisten zijn tol. Ik wilde weer de regie terugkrijgen en een betere versie van mezelf worden. Maar welke weg moest ik inslaan? Zou sporten mij gaan helpen? Moest ik het meer zoeken in mentale balans? Voeding?

Via via kwam ik in contact met Simone. Ik wist meteen dat deze sterke en warme vrouw mij kon helpen en ben direct begonnen met het FUNDAMENT traject waarin Simone mij 1x per week persoonlijke, mentale coaching gaf, in combinatie met 3x in de week trainen. Ik weet nog dat ik zei “3x trainen is niet te combineren met mijn drukke agenda”. Nu, 5 maanden later, moet ik daar een beetje om lachen.

Het ‘slachtoffer’ dat ik destijds was van mijn agenda, veranderde al in de eerste maand in een krachtig persoon die keuzes maakte die haarzelf verder gingen brengen. Al snel was ik 2 à 3x per week te vinden bij VIBRANTS. Het doel dat ik vooraf gesteld had (55 kilo kunnen dead-liften), heeft mij niet alleen fysiek veel sterker gemaakt, maar ook mentaal. Ik ben Simone zo dankbaar voor haar support. Naast dat ze een ontzettend mooi mens is, heeft ze een enorme bak aan kennis over fysiek, mentaal & voeding. Dat maakt trainen bij haar zó compleet!

Chantal

Programma: Fundament en Be Vibrant

Be Vibrant

Als het fundament gelegd is, kun je doorstromen naar het BE VIBRANT programma. Je weet inmiddels hoe we samen werken aan jouw ideale leven, zowel fysiek als mentaal.

In 6 maanden werken we vanuit jouw concreet gemaakte doel naar resultaat. Je traint 2-3 keer per week in een kleine groep van max 6 personen en 1 keer per maand volg je een gezamenlijke coaching-sessie met de groep.

De impact van deze groepstrainingen is groot. Het schept een band wanneer mensen elkaar versterken, aanmoedigen, motiveren, meeleven en soms uitdagen. Het draagt bij aan het community-gevoel.

Trainen bij Vibrants: Fysiek, maar zeker ook mentaal aan de slag

Simone daagt uit, helpt je over een grens, maar pusht niet. Ik vind dat fijn. Ze ondersteunt op werkelijk alle vlakken: pijnklachten, voeding, supplementen en behandeling van vastzittende spieren. Ze geeft het gevoel dat je de enige bent die door haar gecoacht wordt, maar gelukkig is dat niet zo en helpt ze meer mensen! (-:

Sanne

Programma: Fundament en Be Vibrant

vibrant works

Uit onderzoek blijkt dat vitale medewerkers productiever en minder vaak ziek zijn. Vitaliteit op de werkvloer begint in de studio. Fysiek uitdagend werk is zeer van invloed op hoe je medewerker zich voelt, of ze nu de hele dag met cementzakken sjouwen of aan een bureau zitten. De manier waarop ze bewegen draagt bij aan hoe zij zich fysiek voelen. In de studio leren wij jouw medewerkers hoe zij hun lichaam en mind krachtig kunnen inzetten.

En wel hierom:

  • Gezonde medewerkers zien mogelijkheden
  • Fitte mensen zijn energiek en werken met plezier
  • Een gezond fysiek zorgt voor minder pijntjes
  • Een krachtige mindset kan gemakkelijker incasseren
  • Weerbare medewerkers zijn flexibel

 

 

Koen Lapre tijdens de training

Nooit meer fysio

Sinds Vibrants kom ik niet meer bij mijn fysiotherapeut. Die waarschuwde dat ik -als 50plusser- niet moest proberen nog iets nieuws te bereiken. Het toch steeds opnieuw stellen van sportieve doelen heeft een voelbare en zichtbare verandering in werking gezet. Ik raak eraan gewend om te kiezen waar ik mij op wil focussen.

Het vervolgens ‘in beweging komen’ werkt ook in mijn alledaagse leven, zeker met Simone als coach. Met zachte hand laat ze mij hard werken om het beste uit mijzelf halen. Zij is altijd op tijd en neemt altijd de tijd. Ze ziet mij en laat mij-zelf zien: van mijn reptielenbrein tot mijn mooiste zijn.

Koen Lapré

Programma: Fundament

Training op maat

Zijn de opties zoals hierboven omschreven net niet wat jij zocht? Geen probleem, in overleg kunnen wij een programma op maat voor je samenstellen. Neem hiervoor contact op. 

Locatie Berkel en Rodenrijs

Zeppelinstraat 3,
2652 XB Berkel en Rodenrijs

T: 06 16065038
M: simone@vibrants.nl
W: www.vibrants.nl

Gratis Proef Training

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Maak vrijblijvend kennis tijdens een proeftraining en kennismakingsgesprek.