Over Simone Bos

Oprichter Vibrants

Welkom bij Vibrants. Dé studio waar het draait om groei en levenslust.
Bewust leven zodat je geniet van wat er is en doorzet in de groeikeuzes die je maakt.

Kom KennismakenE-mail Simone

Dit is waarom

Regelmatig hoor ik dat de balans weg is.

“Mijn werk vraagt zoveel tijd dat sporten of tijd met het gezin erbij in schiet”

“De aandacht en zorg voor anderen gaat ten koste van mijzelf”

“Er staan zoveel taken op mijn to-do lijstje dat het leven aan me voorbijraast”

Mensen lijken zich in die situatie te schikken zonder een poging te doen om de balans terug te brengen. Ik leer ze verantwoordelijkheid te nemen. Een krachtig leven heb je zelf in de hand.

In de zeventien jaar die ik bij de politie werkzaam was, merkte ik dat ik een zorgzaam karakter heb. Dat ik mensen echt kon zien zonder dat ze mij iets over zichzelf hoefden te vertellen.

Van werken als politievrouw op straat, werken als docent gevaarsbeheersing binnen de eenheid Rotterdam en later ondersteunend aan de Dienst Speciale Interventies van de Nederlandse politie. Alle functies heb ik ingevuld vanuit de gedachte om mensen bewust weerbaarder te maken in hun leven. Deze ervaringen hebben mij gebracht waar ik nu ben én hoe ik mensen help:

Onbevangen en doelgericht een krachtige leven bouwen
Geen genoegen nemen met ‘wel ok’
Elke dag bewust kiezen voor groei en levenslust

In de studio werk ik niet alleen met mensen om de balans terug te krijgen maar ga ik nog een stap verder. De eerste antwoorden die ik zoek zijn: “Leef je het leven dat je het liefste zou leven? Zet je zonder terughoudendheid de stappen die nodig zijn om je volledige potentieel te benutten?”

Veel mensen houden zichzelf klein doordat ze vasthouden aan patronen die ooit goed voor ze werkten, maar nu in de weg zitten. Men zet geen stap uit angst om te falen of nog erger, uit angst om een ander onzeker te maken met hun kracht. Wat zou er gebeuren als je die limiterende gedachten en dat gedrag loslaat? Daar help ik je er graag bij. Het is mijn commitment om met oprechte aandacht voor jou, naar jouw doelen toe te werken.

Ik herken de drang om te ontwikkelen en hoe mensen hierin kunnen vastlopen. Als kind was school een enorme uitdaging omdat alle vogeltjes buiten interessanter waren dan de lessen. Mijn behoefte om in de natuur te zijn en mijn eigen pad te gaan groeide maar kreeg weinig ruimte. Mijn ideeën waren altijd groter dan de opgelegde kaders.

Als klein meisje voelden die kaders al niet prettig. “Doe maar wat ik zeg, dan komt het goed”. Ik wilde zelf bepalen wat goed was en hekelde autoriteit. Mede door mijn ervaringen bij de politie heb ik mijn eigen pad gecreëerd.

 

Dat kan jij ook!

In de studio help ik je niet alleen bewust te maken van het krachtige, complete leven dat je kunt hebben, maar óók om daadwerkelijk de stappen te zetten die nodig zijn om dit te creëren.

Je staat er niet alleen voor. Iedereen werkt richting zijn eigen doel en heeft daar commitment op. Doen wat nodig is, hoe verschillend die acties ook zijn en altijd in wederzijds respect. Dat schept een band.

Locatie Berkel en Rodenrijs

Zeppelinstraat 3,
2652 XB Berkel en Rodenrijs

T: 06 16065038
M: simone@vibrants.nl
W: www.vibrants.nl

Gratis Proef Training

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Maak vrijblijvend kennis tijdens een proeftraining en kennismakingsgesprek.